WELLNESS BALÍČKY

Čokoládové laskání
Čokoládový parafínový zábal, 25.min, čokoládová masáž, 25.min, horká čokoláda v naší kavárně.
Osuška, prostěradlo, pantofle. 

1 100 Kč / 1 osoba

Vlachovická bylinka  25.min v bylinkové, modřínové singl sauně vyrobené ve Vlachovicích,  při proceduře se na přímo extrahují  BIO bylinky z Vlachovic, následuje 25 min. peeling celého těla a  25.min rašelinový zábal.
Osuška, prostěradlo, pantofle.

1 100 Kč / 1 osoba

Žítkovské pohlazení
Rašelinový zábal 25.min, masáž dle výběru (relaxační, plosek nohou, antistresová) 25.min.
Relax na lůžku 30.min s čajem ze Žítkové. Osuška, prostěradlo, pantofle.

1 350 Kč / 1 osoba

Hřejivá relaxace

Infrasauna 25.min, lávové kameny 25.min, relax na lůžku s bylinkovým čajem 30 min. Osuška, prostěradlo, pantofle.

990 Kč / 1 osoba

Doprava k nám a zpět domů? Není problém!

Nabízíme Vám možnost dokoupení speciální služby.

Dopravíme Vás k nám a po zážitku zpět domů.

 

Ceník pro danou službu:
dovoz/odvoz do 25km – 700 Kč
dovoz/odvoz do 50km – 1 000 Kč

Zámecká cesta

K příjemnému započetí zámecké cesty, doporučujeme příjezd na recepci hodinu před zahájením procedury. Zámecká cesta obsahuje uvítací nápoj a to kávu, nebo čaj a zákusek, který vám nabídneme v naší kavárně. Celá zámecká cesta začíná v parní aroma sauně, kde máte možnost obdržet peelingovou rukavici. Dále pokračuje pivní koupelí, ke které nabízíme masážní bylinkový polštářek. Následuje relaxační masáž a poté odpočinek na lůžku. Po ukončení zámecké cesty se na vás budeme těšit v naší restauraci, kde máte možnost výběru ze čtyř pivních menu. Balíček obsahuje neomezenou konzumaci zámeckého ležáku Hugon po dobu wellness procedur, prostěradlo, osušku a pantofle. Od příjezdu na recepci po ukončení zámecké cesty včetně večeře si prosím vytvořte čas cca 4 hodiny.

1 osoba / 2 000 Kč
2 osoby / 3 700 Kč
2 osoby s odvozem* / 4 200 Kč

Rytířská cesta

K příjemnému započetí rytířské cesty, doporučujeme příjezd na recepci hodinu před zahájením procedury. Rytířská cesta obsahuje uvítací nápoj a to kávu, nebo čaj a zákusek, který vám nabídneme v naší kavárně. Celá rytířská cesta začíná v parní aroma sauně, kde máte možnost obdržet peelingovou rukavici. Dále pokračuje pivní koupelí, ke které nabízíme masážní bylinkový polštářek s následnou relaxací na lůžkuPo relaxaci si můžete vybrat další s procedur a to buď bylinkovou saunu ve speciálním sudu pro jednu osobu s následnou kratší relaxací, nebo parafínový/rašelinový zábalPo ukončení rytířské cesty se na vás budeme těšit v naší restauraci, kde máte možnost výběru ze čtyř pivních menuBalíček obsahuje neomezenou konzumaci zámeckého ležáku Hugon  po dobu wellness procedur, prostěradlo, osušku a pantofle. Od příjezdu na recepci po ukončení zámecké cesty včetně večeře si prosím vytvořte čas cca 4 hodiny.  

1 osoba / 2 000 Kč
2 osoby / 3 700 Kč
2 osoby s odvozem* / 4 200 Kč

Privátní pivní koupel pro dvě osoby

 K příjemnému započetí privátní pivní koupele, doporučujeme příjezd na recepci hodinu před zahájením procedury. Tato procedura obsahuje uvítací nápoj a to kávu, nebo čaj a zákusek, který vám nabídneme v naší kavárně. Privátní pivní koupel si můžete vychutnat v uzavřeném zámeckém sklepení, které je určeno pouze pro vás dva. Během tříhodinové soukromé relaxace je vám plně k dispozici pivní koupel v ručně vyráběné modřínové pivní kádi. K této koupeli pro zpříjemnění obdržíte masážní bylinkové polštářky. Dále je zde infrasauna, postel pro váš odpočinek a dřevěný sud s možností samočepu piva. Po ukončení tříhodinového odpočinku se na vás budeme těšit v naší restauraci, kde máte možnost výběru ze čtyř pivních menu. Balíček obsahuje neomezenou konzumaci zámeckého ležáku Hugon  po dobu wellness procedur, prostěradlo, osušku a pantofle. Od příjezdu na recepci po ukončení vašeho relaxu včetně večeře si prosím vytvořte čas cca 5 hodin.

Pobyt pro 2 osoby / 4 800 Kč

Pobyt pro 2 osoby s odvozem / 5 100 Kč

Zdravotní omezení

Koupele v pivním moku mají jistá omezení vstupu. Nikdo Vám sice pobyt v nich nezakáže, ale pokud trpíte například srdečními chorobami nebo čekáte miminko, bylo by nejlepší na nějakou dobu vstup sem odložit.

Vstup dětí je možný pouze pod dohledem dospělé osoby, o víkendu je povolen vstup dětem starším 10 let.

Odvoz platí do okruhu 50 Km od Slavičína. Službu je potřeba objednat předem.

Otevírací doba wellness centra:

Denně od 10.00 – 22.00 hodin